Om oss

Mortensrud Tannlegesenter ble startet av tannlege Per Abelsen I 1986 og vi er i dag tre tannleger og to tannhelsesekretærer. Vi har fire private behandlingsrom med moderne utstyr og digital røntgen. Våre hovedleverandører av teknisk utstyr er Dental Sør og Tonne Dental. Vi samarbeider også med Rikshospitalet for kontroll og godkjenning av steriliseringsutstyr.

Image

Per Abelsen

Per studerte til tannlege ved Universitetet i Oslo og ble utekasminert med Laud i 1983. Han kommer fra Abildsø her i Oslo og han startet Mortensrud Tannlegesenter i 1986. Han har vært flere ganger på kurs i USA for bl.a å lære om kosmetisk tannpleie. Han bor i Oslo.

Aina Markussen

Aina ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 1998. Hun har tidligere praksis som tannlege på Tøyen og i Sandvika før hun kom til Mortensrud Tannlegesenter i 2008. Hun pendler fra Follo og er engasjert i trening og familie på fritiden.

Image
Image

Kjetil Nordland Bjørk

Kjetil er fra Oslo og har studert i Bergen og i Oslo hvor han fikk Master i Odontologi i 2009. Kjetil har tidligere praktisert i Moss men har de siste åtte årene arbeidet på Mortensrud. Kjetil bor i Oslo med sin familie.

Ellen og Nina

Ellen og Nina er våre to dyktige tannhelsesekretærer som til sammen har over 30 års erfaring. De er viktige bidragsytere til å skape god stemning på kontoret og en effektiv hverdag for oss alle. Om du ringer oss er det stor sjans for at det er en av de som hjelper deg på telefonen.

Image
Image

Charlotte

Vår flinke og hyggelige vikar.