Om oss

Mortensrud Tannlegesenter ble startet av tannlege Per Abelsen I 1986 og vi er i dag tre tannleger og to tannhelsesekretærer. Vi har fire private behandlingsrom med moderne utstyr og digital røntgen. Våre hovedleverandører av teknisk utstyr er Dental Sør og Tonne Dental. Vi samarbeider også med Rikshospitalet for kontroll og godkjenning av steriliseringsutstyr.

Image

Per Abelsen

Per studerte til tannlege ved Universitetet i Oslo og ble utekasminert med Laud i 1983. Han kommer fra Abildsø her i Oslo og han startet Mortensrud Tannlegesenter i 1986. Han har vært flere ganger på kurs i USA for bl.a å lære om kosmetisk tannpleie. Han bor i Oslo.

Siri Uthus Røse

Siri kommer fra Oppsal i Oslo. Hun har studert i Stockholm og Oslo. Hun ble uteksaminert som tannlege fra Universitet i Oslo i 2012. Hun bor med familie i Oslo.
Siri er i permisjon  til slutten av 2024.

Image
Image

Kjetil Nordland Bjørk

Kjetil er fra Oslo og har studert i Bergen og i Oslo hvor han fikk Master i Odontologi i 2009. Kjetil har tidligere praktisert i Moss men har de siste åtte årene arbeidet på Mortensrud. Kjetil bor i Oslo med sin familie.

Mathilde Rønningsbakk

Mathilde er fra Stavanger, og studerte ved Universitetet i Bergen. Etter endt utdannelse har hun jobbet som tannlege i både offentlig og privat sektor. Mathilde skal vikariere for Siri, og jobber onsdager og fredager.

Image

Ellen og Charlotte

Ellen og Charlotte er våre to dyktige tannhelsesekretærer som til sammen har over 30 års erfaring. De er viktige bidragsytere til å skape god stemning på kontoret og en effektiv hverdag for oss alle. Om du ringer oss er det stor sjans for at det er en av de som hjelper deg på telefonen.